Föregående
Nästa

TrädgårdSmart

Återförsäljare av Robomow

TrädgårdSmart är auktoriserad Återförsäljare av Robomow robotgräsklipppare med mobil serviceverkstad. Vi säljer och installerar Robomow med personlig service.

Robomow Premium nu med 3 års garanti på de nya modellerna.

Våra kunder får fri teknisk telefonsupport med personlig service.

ROBOMOW
PREMIUM

Möt Friendly Robotics familjen

Bästa klippresultat  Kraftfull • Blixtsnabb
Robotgräsklipparen Robmow RS är en robust stark gräsklippare som klarar av gräsytor upp till 3,600 m².
Elegant • Extern bas Perfekt kantklipp

Robotgräsklipparen Robmow RC är en fulländad gräsklippare som klarar av gräsytor upp till 1,200 m².

Kompakt Drift med en knapp  Smart

Robotgräsklipparen Robmow RX är en liten kompakt gräsklippare som klarar av gräsytor upp till 400 m².

Framtiden är här

och den tar över dina sysslor

Välkomna alla Robomows glada familjemedlemmar. Oavsett vilken storlek på din trädgård så finns det alltid en Robomow robotgräsklippare som passar dig. TrädgårdSmart är en auktoriserad återförsäljare av Robomow och våra robotexperter hjälper dig med urvalet av din nya familjemedlem. Så du kan känna dig trygg i din investering.

happy Robomow robotgräsklippare

Robomow i TrädgårdSmarts butik

Robomow Pro är utrustade med RoboConnect och kan aktiveras med Alexa. Övervaka och styr din robotgräsklippare via webbportalen MyRobomow.

Skydda din Robomow med coola tillbehör till din robotgräsklippare. Tillbehör som gör din Robomow mer kraftfull och förlänger livslängden på den.

Vi har reservdelarna till din Robomow robotgräsklippare. Robomow reservdelar i original. I samband med service av din Robomow byter vi ut delarna helt utan kostnad för arbetet.

Robomow
nyhet

Nyhet - Robomow RX50

Robmow RX-familjen har fått en ny högpresterare som klipper lite större gräsytor galant. Robomow RX50 fixar ytor på upp till 400 m² och max 500 m². Den nya modellen finns i två versioner, Robomow RX50 Pro med RoboConnect och Robomow RX50u. En liten smidig robotgräsklippare med sina nätta 6,7 kg vikt. Är du ute efter en liten och kompakt robot är Robomow RX50 gräsklipparen för dig. Kompakt, smidig och tyst robotgräsklippare som är enkel att använda!

TrädgårdSmart är återförsäljare av Robomow RX50. Kontakta oss för mer information eller för en kostnadsfri tomtbesiktning!  

Robomow RX50 robotgräsklippare RMAXGAK-20

Robomow
support

Vi hjälper dig med din Robomow robotgräsklippare

Vi hjälper dig med val av rätt modell av Robomow till din trädgård med professionell rådgivning. TrädgårdSmart är återförsäljare av Robomow Premium.

Vi hjälper dig med installationen av din nya Robomow robotgräsklippare. Redan samma dag blir gräset klippt.

Lämna in din Robomow roboträsklippare till TrädgårdSmart. Vi hjälper dig med servicen och vinterförvaringen.

Har din Robomow stannat med felkod ”ingen slingsignal”. Inga problem, vi hjälper dig med felsökningen av kabelbrottet.

"Vi vill ge dig som kund en bekymmersfritt ägande av din Robomow robotgräsklippare. Från det att vi har installerat din nya Robomow tar vi hand om resten, från installation till service och vinterförvaring av din robotgräsklippare. Så du kan ägna din frigjorda tid åt något annat än tråkig gräsklippning."
Robert Hammar äger och driver TrädgårdSmart i Sverige
Robert Hammar
Grundare av TrädgårdSmart
Återförsäljare av Robomow

Kontakta din Robomow återförsäljare

TrädgårdSmart är din återförsäljare av Robomow och vi finns i Uppsala och Göteborg. Du är välkommen att ta kontakt med oss med dina frågor även om du befinner dig på andra orter. Vi betjänar hela Stockholm, Uppsala och Göteborgsområdet med kringliggande orter.

Robomows historia

Det finns fler än du som vill göra någonting annat än att ägna tiden åt tråkig gräsklippning. Samma tankar hade grundaren av Robomow Udi Peless när hans fru tjatade om att han skulle klippa gräsmattan varje vecka. Känner du igen dig i dina måsten? Idén föddes om ”Friendly Machines” som skulle göra jobbet åt Udi, och grunden till idén om en robotgräsklippare kom till 1995.

Efter två års utveckling lanserades Robomow ClassicGLLE mässan i Birminghamn 1997 och som såldes i 4,000 exemplar. I dag är Robomow en av de ledande tillverkarna av robotgräsklippare med försäljning världen över.

Robomow ägs i dag av familjeägda MTD Products med huvudkontor i Ohio i USA sedan 2017. Företaget har specialiserat sig på trädgårdsprodukter. MTD är en en sammanslagning av orden Modern Tool and Die Company.

Den svenska generalagenten för Robomow är familjeägda Tidab med säte i Tråvad. De har haft generalagenturen av Robomow sedan 2017 och är en erfaren svensk aktör av robotgräsklippare och trädgårdsprodukter.

Robomow robotgräsklippare
Spela videoklipp
Boka ett fritt hembesök

Du bokar snabbt och enkelt en tid i vårt bokningssytem.