Stockholms Trädgårdsmässan 6-8 april 2018, träffa oss i monter D:05

Stockholms Trädgårdsmässa 6-8 april 2018 på Kistamässan
STOCKHOLMS TRÄDGÅRDSMÄSSAN PÅ KISTAMÄSSAN

Varmt välkommen!

Varmt välkommen till TrädgårdSmart på Stockholms Trädgårdsmässan 6-8 april 2018. Du träffar oss i monter D:05 hela dagen under fredag, lördag och söndag. Här kommer du bland annat att få se robotgräsklipparen Robomow RS625 Pro som är en storebror till RS615 som blev testvinnare i Råd & Rön 2017 och 2018.

Robomowklippare i montern:

I vår monter kommer du att få se alla de tre modeller som ingår i Robomows modellprogram. Robomow finns i RX, RC och RS. Robotklipparna kan utrustad med och utan GSM-modul.

Boka en fri rådgivning på mässan!

Kom in och träffa Robert Hammar på TrädgårdSmart för att prata robotgräsklippare till din gräsmatta. Passa på att boka in en gratis rådgivning och besiktning av din trädgård i Uppsala och Stockholm. Vi kommer ut och gör en kostnadsfri besiktning och ger råd om hur installationen skall utföras samt t ex om din gräsmatta behöver delas in i flera klippzoner. Vi hjälper dig att räkna ut storleken på din gräsmatta för att kunna föreslå rätt modell av Robomow robotgräsklippare.

  • Vi bjuder på vinterförvaringen 2018/2019 (värde 2,990 kr). Gäller i samband med köp av en ny Robomow robotgräsklippare med installation.
Categories: Nyheter

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

HÖGTRYCK MED LÅGA PRISER! Robotgräsklippare med installation REA - Robomow RS615 bäst i test Råd och Rön 2018 Avvisa