Betalningar hos TrädgårdSmart i Sverige

Samtliga priser är inklusive lagstadgad moms. Du kan välja mellan de betalsätt som presenteras i kassan eller vad som framkommer på fakturan. För att minimera risken för oauktoriserad åtkomst är alla betalningsuppgifter krypterade vid betalning på hemsidan. När vi har mottagit din beställning görs en reservation på beloppet för att säkra att det finns  tillräckliga medel till att täcka köpesumman och fullfölja transaktionen. Om reservation inte kan göras, förbehåller vi oss rätten till att avbryta beställningen. Du får då information om detta.

Swish

Direktbetalning via Swish är ett snabbt och enkelt betalningsalternativ. Betalsättet förutsätter att du har Swish samt Mobilt BankID säkerhetsapp på mobilen. När du väljer Swish som betalningsalternativ fyller du i ditt mobilnummer som är kopplat till appen, och slutför köpet genom att följa instruktionerna på skärmen.

Faktura

Betalning mot faktura med 10 dagars betaltid. Aviavgift på 45 kronor tillkommer och vi tar en kreditupplysning på köparen. Fakturan skickas via mejl i samband med att ordern skickas från vårt lager eller efter det att vårt arbete är slutfört. För att kunna betala mot faktura behöver beställningen skickas till din folkbokförda adress, och du behöver uppge korrekta och fullständiga personuppgifter.

Vid försenad betalning tillkommer påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta. Vid utebliven betalning går ärendet vidare till Kronofogden. Vid betalningsföreläggande hos Kronofogden tillkommer lagstadgade avgifter och ränta till skuldbeloppet. 

Flexibel delbetalning med Wasa Kredit och Walley

Du kan delbetala för varan via Wasa Kredit eller Walley. Wasa Kredit ger dig flexibel delbetalning med ett valfritt amorteringsbelopp men minst 200 kr i månaden. Du kan när som helst betala av hela den kvarvarande skulden utan extra kostnader. Första 12 månaderna är helt räntefria. En uppläggningsavgift på 395 kr tillkommer den första månaden och Wasa Kredit tar ut en aviavgift på 45 kr varje månad.

Vid räntefri delbetalning ingår följande försäkringar helt utan kostnad:

  • 180 dagar allriskförsäkring. Råkar din produkt ut för en oförutsedd olycka eller att den blir stulen kan du få ersättning upp till 25 000 kronor per produkt
  • Förlängd garanti 2 år. Drabbas din robotgräsklippare av ett mekaniskt fel efter det att tillverkarens garanti upphört, gäller försäkringen i ytterligare 2 år upp till 4 år från inköpsdatum

För mer information och villkor gå in på Wasa Kredit sida om kreditkortet.

*Exempel: Belopp att betala månad 1 är 595 kronor. Månad 2 till 11 aviseras du 200 kronor. Sista fakturan är på resterande belopp som återstår. Du kan då välja att betala in hela beloppet räntefritt eller fortsätta delbetala med minst 1/36 del av skulden. Vid delbetalning av skulden, tillkommer årsränta på 16,85%. Effektiv ränta vid 30 000 med 12 månader räntefri delbetalning är 5,94%.

Kortbetalning

Du kan göra en säker kortbetalning med VISA eller MasterCard. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, de sparas hos vår samarbetspartner iZettle, och Bambora. Kortbetalningar som hanteras av iZettle är PCI-DSS certifierade.

ÅTERBETALNING

Återbetalning av Kortbetalning Swish och Bank

Du som betalt din order, men av någon anledning har ångrat ditt köp får återbetalt till samma kort eller konto som pengarna dragits från. När vi har godkänt en retur, så kommer vi återbetala beloppet automatiskt. Kort återbetalas inom några arbetsdagar beroende på bank. Swish och direktbank betalas tillbaka omgående till ditt bankonto

Återbetalning av Faktura och Delbetalning

Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos oss. För återbetalning av tillgodo behöver vi kontaktuppgifter och kontouppgifter från dig, vi lagrar inte dessa uppgifter i samband med din betalning. Maila dina uppgifter till [email protected], eller ring till 010-214 61 50.

Kontaktuppgifter:
E-post: [email protected]

Ansvarig:
Ägare och grundare: Robert Hammar
Telefon: 010-214 61 50
E-post: [email protected]

Företagsuppgifter:
Företagsnamn: TrädgårdSmart® i Sverige AB
Organisationsnummer: 559069-6364
VAT: SE559069636401

Postadress:
c/o Robert Hammar
Nergårdsvägen 2
743 81  BÄLINGE