Den bästa robotgräsklipparen

Published by Robert on

Vilken är den bästa robotgräsklipparen?

Den bästa robotgräsklipparen är den robot som ersätter en vanlig traditionell resursslukande motorgräsklippare. Vilken är den bästa robotgräsklipparen? Det är den gräsklippare som klipper gräsmattan 2-4 gånger i veckan. Det ger en extra fin välmående gräsmatta. Regelbunden klippning av gräsmattan ger ett mycket kort gräsklipp som torkar och förmultnar snabbt som i sin tur ger extra näring till gräset. Den upprepande klippning kallas för mulching. Läs mer om varför du ska låta det korta gräsklippet ligga kvar i gräsmattan.

Vilken är då den bästa robotgräsklipparen? Enligt studier av de som har långtestat olika fabrikat av robotgräsklippare så kommer de fram till att robotgräsklipparen Robomow och Husqvarna Automower är de robotgräsklippare som är de bästa på marknaden. Oavsett vilken av de två fabrikaten kommer ingen kunna avgöra om det är en Robomow eller Automower som har klippt gräsmattan, båda gräsklipparna klipper gräset mycket bra. Är du väldigt teknikintresserad och har behovet att följa din gräsklippare på gräsmattan så rekommenderar jag dig en Husqvarna Automower. Om du hellre vill lägga de extra tusenlapparna som tekniken kostar på något annat och inte har kontrollbehovet så kommer Robomow robotgräsklipparen att klippa gräset lika bra som Automower.

Bästa robotgräsklipparen - Robomow!

Bästa robotgräsklippare, vilket fabrikat ska jag välja? Om du skulle fråga oss så skulle vi definitivt svara: ”Robomow”. Å andra sidan är TrädgårdSmart med säte i Uppsala en auktoriserad återförsäljare av Robomow med Tidab som svensk generalagent. Men ställer du samma fråga till de som har långtestat robotklipparen så får du samma svar.

När du läser vad oberoende testsidor skriver så utnämnder de Robomow som vinnare och den bästa robotgräsklipparen. Nyligen utnämnde tidningen Råd&Rön Robomow R615 till 2018 års bästa robotgräsklippare. Även 2017 var Robomow RS615 tidningens favorit.

Robomow RS615u robotgräsklippare bäst i test Råd och Rön 22ASBA-A619

På T3.com säger man att Robomow RS635 är den bästa robotgräsklipparen du kan du kan köpa idag.

”The Robomow RS635 is best for big gardens with hard-to-reach or rough grass. It’s big blade size – 56cm – means it can get through a lot of cutting in a short period of time…”

En annan brittisk hemsida  hyllar även Robomow RS635 Pro med 4,5 stjärnor av 5.

Our Robbie wowed us with a fabulous-looking lawn, an all summer long ‘just cut’ finish, and near-maintenance-free, completely autonomous operation.”

Robomow RS635 Pro

Robomow RS635 Pro är en storebror till RS615, och den är utrustad med GSM-modul som standard. GSM-modulen gör det möjligt att koppla upp sig på robotgräsklipparen på distans. Roboten kan också skicka driftsmeddelanden direkt till din Smartphone.

RS635 Pro fås med en RoboHome som blir en snygg och skyddande förvaring av  roboten när den är inne för vila och laddning.  

RoboHome till Robomow RS
Vi hjälper dig med rätt robotklippare till din trädgård

Många kunder som jag kommer i kontakt med är osäkra på vilken är den bästa robotgräsklipparen för deras trädgårds gräsytor. Jag hjälper dig med urvalet. Tillsammans med dig går vi igenom ditt behov, familjens vardagsrutiner och jag gör en analys av hela trädgården. Utifrån det underlag jag samlar in får du en rekommendation på vilken robotgräsklippare som skulle passa dina behov och gräsytor bäst. 

Tänk på att det sköna med en robot är att du inte behöver ägna din lediga tid åt tråkig gräsklippning. Roboten tar hand om det tråkiga medan du kan njuta av någonting roligare än gräsklippning.

Slösa inte bort din tid på tråkig gräsklippning utan boka en fri rådgivning nu.


Robert

Robert är ägare och grundare av TrädgårdSmart i Sverige. Du finner mig och min familj i Bälinge som är en förort till Uppsala. Här bor vi en villa med en trädgård på ca 400 kvm. Vår snälla Robomow robotgräsklippare håller vår gräsmatta dagligen nyklippt.

0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.