Flexibel delbetalning av Robomow

Flexibel delbetalning av Robomow

Flexibel delbetalning av Robomow

I samarbete med Wasa Kredit kan TrädgårdSmart erbjuda dig en fantastisk förmånlig flexibel avbetalning av Robomow.  Delbetalningen ger dig hela två års extra garanti och en 180 dagars allriskförsäkring. Det innebär att du  får extra trygghet med totalt 4 års garanti på din Robomow robotgräsklippare.

Du väljer helt själv om du vill betala av allt vid första fakturan eller dela upp betalningen på upp till 48 månader. Första året är helt räntefri. Garanti och försäkring gäller oavsett längden på delbetalningen. Du kan när som helst förtidslösa köpet utan att några extra kostnader tillkommer.

TrädgårdSmart är återförsäljare av Robomow robotgräsklippare och vi hjälper dig med robotgräsklippare i Stockholm, Uppsala och Göteborg och kringliggande orter.

Robomow

robotgräsklippare

200:- per månad

Delbetala din Robomow räntefritt i 12 månader:

 • Välj själv amorteringsbelopp utöver lägsta belopp 200 kr
 • Extraamortera när du vill under perioden
 • Du kan förtidslösa hela köpet utan extra kostnader
 • Försäkring och extra trygghet ingår kostnadsfritt
 • Kampanjavgift (395 kronor) tillkommer första månaden*

*) Exempel vid köp av Robomow robotgräsklippare utan installation: Belopp att betala månad 1 är 595 kronor. Månad 2 till 11 aviseras du 200 kronor per månad. Sista fakturan är på resterande belopp som återstår. En aviavgift tillkommer med 45 kr. Du kan då välja att betala in hela beloppet räntefritt eller fortsätta delbetala med minst 1/36 del av skulden. Vid delbetalning av skulden tillkommer årsränta på 16,85%. Effektiv ränta vid 30 000 kr med de första 12 månader räntefri delbetalning är 5,94%.

Förlängd garanti, totalt 4 år

Två års förlängd garanti ingår när du väljer att delbetala din Robomow robotgräsklippare. Det innebär att din gräsklippare är försäkrad i ytterligare två år efter att tillverkarens garanti på två år har upphört. Det är en extra trygghet som följer med vid upplägget och är värd att tänka på när du planerar att köpa en ny robotgräsklippare som förväntas räcka i flera år.

Försäkringen förlängd garanti ersätter mekaniska fel som inte uppkommit på grund av yttre skada, med repara­tionskostnader upp till inköpspriset. Förlängd garanti gäller när tillverkarens garanti upphör och upp till 4 år från inköpsdatum. Högsta ersättningsbelopp är 25 000 SEK per produkt.

Allriskförsäkring

Allrisk, även ibland kallad drulle, är en typ av försäkring för oförutsedda händelser. Det som sker på ett ögonblick, när oturen är framme och något går sönder. Då är det tryggt att ha en försäkring som omfattar den typen av händelser.

Dina produkter blir försäkrade för skador som kan uppstå vid vardagshändelser: så som när gräsklipparen tappas mot marken, åker ned i sjön eller när älgen kliver på den nya fina gräsklipparen. Om din Robomow blir stulen eller drabbad av en oförutsedd olycka kan du ha rätt till ersättning upp till 25 000 kronor per produkt.

Som en extra säkerhet mot stöld rekommenderar vi på TrädgårdSmart en Robomow med RoboConnect+.

Flexibel delbetalning

För oss känns det självklart att du själv ska kunna bestämma i vilken takt du vill betala av köpet. Därför ger vi dig en flexibel räntefri avbetalning på 12 månader. Du väljer din egen betalningstakt och som lägst 200 kr per månad, och du kan när som helst betala av hela restbeloppet.

En uppläggningsavgift på 395 kr på alla inköp av Robomow robotgräsklippare tillkommer. Wasa Kredit tar ut en faktureringsavgift på 45 kr. 

TrädgårdSmart sätter en
extra guldkant
på erbjudandet!

Robomow

robotgräsklippare
med installation

200:- per månad

Delbetala din Robomow räntefritt i 12 månader:

 • Välj själv amorteringsbelopp utöver lägsta belopp 200 kr
 • Extraamortera när du vill under perioden
 • Du kan förtidslösa hela köpet utan extra kostnader
 • Försäkring och extra trygghet ingår kostnadsfritt

Extra garanti

+2 års extra garanti, totalt 4 års garanti från inköpsdatumet

Allrisk

180 dagars allriskförsäkring upp till 25,000 kr

Flexibelt

Flexibel räntefri delbetalning på 12 månader

Ingen avgift

Vi bjuder på uppläggningsavgiften (värde 395 kr)

Väljer du en Robomow robotgräsklippare med installation får du rabatter och prisavdrag till ett…

Värde 1 395 kr

*) Exempel vid köp av Robomow robotgräsklippare med installation: Belopp att betala månad 1 är 200 kronor. Månad 2 till 11 aviseras du 200 kronor per månad. Sista fakturan är på resterande belopp som återstår. En aviavgift tillkommer med 45 kr. Du kan då välja att betala in hela beloppet räntefritt eller fortsätta delbetala med minst 1/36 del av skulden. Vid delbetalning av skulden tillkommer årsränta på 16,85%. Effektiv ränta vid 30 000 kr med de första 12 månader räntefri delbetalning är 3,36%.

Robomow med installationsservice

TrädgårdSmarts guldkantade erbjudande gäller alla Robomow robotgräsklippare med installation och oavsett modell. Välj mellan den kraftfulla Robomow RS, snygga Robomow RC eller den smarta och effektiva Robomow RX.

Boka fri rådgivning!

Passa på att ta del av vårt fina erbjudande! Boka in en av våra robotexperter redan idag som ger dig fri professionell rådgivning med tomtbesiktning. Vi hjälper dig med rätt Robomow robotgräsklippare som passar dina behov och tomt bäst.

Köpguide robotgräsklippare

Läs vår ultimata köpguide robotgräsklippare Robomow för mer information. Guiden är fullspäckad med information som hjälper dig att hitta rätt robotgräsklippare. Du kommer att känna dig helt säker och trygg med ditt inköp om du kompletterar läsningen med vår rådgivning av robotgräsklippare.

Robomow är utformad för att garantera den enklaste, bekvämaste och minst tidskrävande gräsklippningen.

Ta del av vårt guldkantade
erbjudande!

Ansök om Flexibel delbetalning

Klicka på knappen här nedan för att smidigt kunna ansöka om flexibel delbetalning av Robomow och underteckna med Mobilt BankID. Fyll i dina uppgifter , granska slutligen villkoren och därefter signerar du med Mobilt BankID din ansökan. Du får svar på din ansökan direkt.

När din ansökan har blivit godkänd kan du gå till vår butik robotgräsklippare och köpa den Robomow som passar dig och din budget bäst. Välj en Robomow med installationsservice för att göra en riktigt bra deal.

Kontakta oss!

Berätta hur vi kan hjälpa dig! För att komma i kontakt med oss så kan du använd kontaktformuläret här nedan eller skicka ett mail till info@trädgårdsmart.se. Det går även bra att ringa till oss.

 • Vill du prata Robomow robotgräsklippare i Stockholm och Uppsala,
  ring Robert på 072-722 37 25
 • Vill du prata Robomow robotgräsklippare i Göteborg,
  ring Anders på 070-990 91 71

Kontaktformulär: