Köpguide robotgräsklippare Robomow

Köpguide robotgräsklippare; stort urval av Robomow robotklippare hos TrädgårdSmart. Robomow är utformad för att garantera den enklaste, bekvämaste och minst tidskrävande gräsklippningen. Robomow är en självgående, trädgårdsvänlig robotgräsklippare. Det är en användarvänlig och enkel gräsklippare som du enkelt kan kommunicera med från din smartphone eller genom Alexa röstaktivering.

Du kan med vår köpguide robotgräsklippare få hjälp och råd på vägen i ditt val av en ny Robomow för dina gräsytor. Vi rekommenderar att du även bokar in vår robotexpert för rådgivning och en besiktning av din trädgårds gräsytor. Då kan du vara helt säker på att du gör ett tryggt val. 

Vid våra tomtbesiktningar använder vi en checklista för tomtbesiktningen som du också får en kopia på via din mail.

Vilken robotgräsklippare är bäst, vilken Robomow ska du välja, läs vår köpguide Robomow

Hemma i din trädgård blir Robomow robotgräsklipparen helt enkelt din trognaste vän!

Köpguide Robomow robotgräsklippare

Kombinera din egen Robomow och gör den personligt anpassad för dina behov och din tomts förutsättningar med hjälp av vår köpguide robotgräsklippare. Kom fram till vilken robotgräsklippare som bir den bästa Robomow för just din tomt.

Robomow står sig bättre än andra klippare!

Robotgräsklippare Robomow är en gräsklippare som får höga betyg gång på gång i olika tester över hela Europa. I Råd och Röns köpguide robotgräsklippare 2017 och 2018 knep Robomow RS615 högsta betyg av 30 testade robotgräsklippare. ”Bästa robotgräsklipparen klipper riktigt snyggt och snabbt – även blött och långt gräs.”

Det gör att du kan känna dig trygg med att få bästa robotgräsklipparen på marknaden för dina pengar. Robomow robotgräsklippare med 2 års garanti som kan utökas med ytterligare +2 års extra garanti med flexibel delbetalning. Det gör att du har totalt 4 års garanti på din nya Robomow. Och som en extra trygghet får du en 180 dagars allriskförsäkring med på köpet, helt utan självrisk. Allt det får du utan att det behöver kosta dig något extra om du väljer installationsservice till köpet av robotgräsklipparen

Läs vidare i vår köpguide robotgräsklippare Robomow så berättar vi vad du får.

Starka skäl till bästa robotgräsklipparen Robomow

Fyra starka skäl till Robomow - STARKARE KANTKLIPPER SNABBARE VÄNLIGARE

Styrka

Ett starkare klippsystem jämfört med konkurrerande robotklippare i liknande storlek.

Kantklipper

Unik kantklippsläge med en "klipper-utanför-hjulen" design för det perfekta klippresultatet.

Snabbare

Avslutar en given gräsyta snabbare än konkurrerande robotklippare avsedda för samma storlekyta.

Användarvänlig

Alltid redo att jobba och lätt använda.

Vilken robotgräsklippare Robomow är bäst för gräsytor

Vilken Robomow passar dina gräsytor bäst?

Vilken Robomow robotgräsklippare som passar bäst för dig och din trädgård beror på dina behov, trädgårdens form, gräsytornas storlek och tomtens terräng. Robomow har en modell som möter just dina specifika behov och din trädgårds förutsättningar. Vår köpguide robotgräsklippare kommer att guida dig till bästa Robomow för dig bland de Robomows tre kategorier.

1. Välj - funktioner och kapacitet

Köpguide Robomow robotgräsklippare teknik
Köpguide Robomow robotgräsklippare terräng
Köpguide Robomow robotgräsklippare klippfunktioner
Köpguide Robomow robotgräsklippare installation av robotgräsklippare
Köpguide Robomow robotgräsklippare tillbehör

2. Välj - kategori av Robomow

Robomow RS

Rekommenderad yta på gräsmattan
från 1,600 m²

56 cm klippbredd

Robomow RC

Rekommenderad yta på gräsmattan
från 500 m²

28 cm klippbredd

Robomow RX

Rekommenderad yta på gräsmattan
från 150 m²

18 cm klippbredd

Robomows RS funktioner

Bästa Robomow RS robotgräsklippare
Bäst i Test robotgräsklippare Råd&Rön
Köpguide robotgräsklippare Robomow RS

Robomow RC funktioner

Köpguide robotgräsklippare Robomow RC
Köpguide robotgräsklippare Robomow RC

Robomow RX funktioner

Köpguide robotgräsklippare Robomow RX
Köpguide robotgräsklippare Robomow RX

3. Välj till - Robomow tillbehör

Robomow tillbehör

Skydda och förläng livslängden på din Robomow med tillbehör. Ha alltid ett par extra knivar i reserv!

Robomow tillbehör hos TrädgårdSmart

4. Välj Robomow modell - Pro eller U

Alla Robomow Pro är utrustade med RoboConnect och BlueTooth. Robomow RS635 Pro, Robomow RS625 Pro och Robomow RC312 är även utrustade med GPS (RoboConnect+).

Robomow U saknar RoboConnect men har BlueTooth. Det gör att du kan styra gräsklipparen manuellt via Robomow Appen eller kontrollera maskinens inställningar.

5. Välj till - Installationsnivå

TrädgårdSmart sköter installationen åt dig och du kan välja mellan fyra olika kvaliteter på begränsningskabel till robotgräsklipparen.

Köp till ett installationspaket till robotgräsklipparen om du vill hellre sköta monteringen själv.

Robomow U leveras komplett med ett installationspaket. Komplettera med extra installationsmateriel om det behövs.

Om du hellre vill ha professionell hjälp med installationen så hjälper TrädgårdSmarts duktiga installatör dig med monteringen.

Sammanfattning modell- och tillvalsprogram

I vår köpguide robotgräsklippare Robomow har vi berättat att et finns tre olika modeller av Robomows robotgräsklippare i två olika utrustningsnivåer. Den största och den mest robusta av dem alla är Robomow RS  som finns med en 56 cm klippbredd. Robomow RC-modellerna passar de flesta trädgårdarnas gräsmattor. Den minsta klipparen i Robomows modellprogram är Robomow RX som gör ett fantastiskt jobb på de mindre trädgårdarna. Robomow RX är en perfekt robot till mindre gräsytor som exempelvis till ett radhus, eller som ett komplement till en större anläggning.

Robomow Pro (RoboConnect) eller Robomow U

Det som skiljer Robomow U– och Robomow Pro modeller åt är om de är utrustade med eller utan en GSM-modul/RoboConnect. Robomow U modeller saknar RoboConnect medan Pro modellerna är utrustade med den funktionen. En robot med en RoboConnect kan kommunicera med dig och du med gräsklipparen. Med RoboConnect kan du kontrollera och aktivera Robomow via Alexa, Smartphone eller via webbportalen MyRobomow.

Att tänka på innan köp av robotgräsklippare

Det finns en del att tänka på innan köp av robotgräsklippare. I vår artikel ”Att tänka på innan köp av robotgräsklippare” får du ytterligare värdefulla tips och råd som kommer till användning innan du ska köpa en robotgräsklippare.

Professionell rådgivning av Robomow

För oss på TrädgårdSmart är det viktigt att du blir nöjd med ditt inköp, och vi hjälper dig gärna med fri rådgivning hemma i din trädgård. Boka en fri tomtbesiktning där vi hjälper dig med att mäta upp gräsytan i din trädgård. Vid vårt hembesök demonstrerar vi gärna en Robomow, och du kan känna dig trygg med din investering av en ny robotgräsklippare.

Vid vårt hem- eller företagsbesök går vi igenom punkterna i vår köpguide robotgräsklippare med dig så att du får bästa Robomow för dina pengar.

Låt en robotgräsklippare klippa gräsmattan

Våra tjänster

Boka ett fritt hembesök

Du bokar snabbt och enkelt en tid i vårt bokningssytem.