Fakta om Foamstream

Foamstream

Fakta om Foamstreammetoden

Efter att vi har studerat marknaden på olika metoder för att bekämpa ogräs fastnade vi för Foamstream från Weedingtech. Eftersom deras teknik är den effektivaste metoden för ogräsbekämpning och dessutom är den miljövänlig. Den skadar varken människor, djur, miljön eller vattendrag runtomkring behandlingsområdet. Den skadar och tar död på är oönskad växtlighet, virus bakterier och andra levande mikroorganismer.

Nu kan du anlita Robert för att bli av med ogräs, moss- och algborttagning, rengöring och sanering av alla ytor utomhus i Stockholm och Uppsala. Faktum är att foamstreammetoden är lika effektiv som att använda kemiska bekämpningsmedel. Däremot skonar Foamstream miljön till skillnad från användning av giftiga kemikalier.

Innehållsförteckning

Effektiv ogräsbekämpning med Foamstream

Foamstream är den ledande herbicidfria lösningen för bekämpning av oönskad vegetation, inklusive ogräs, mossa och alger. Dess patenterade lågtrycksprocess kombinerar varmt vatten och biologiskt nedbrytbart skum. Skummet är tillverkat av naturliga vegetabiliska oljor och sockerarter vilket gör det säkert för användning runt människor, djur och känsliga miljöer.

Med olika munstycken kan maskinen användas för mer än bara ogräsbekämpning. Det är utformat för borttagning av tuggummi, tvätt av hårt smutsiga ytor och allmän sanering. Det är ett mycket effektivt, allroundhanteringssystem utomhus.

Vi åtar oss att säkerställa att våra produkter är säkra och miljövänliga för våra kunder. Skummet som utvecklats för detta område är organiskt, giftfria och säkrat av många tillsynsorgan runt om i världen. Foamstream kan användas obegränsat i alla de områden där vi verkar.

Antal behandlingar per år för att bekämpa ogräs

Så fungerar metoden

Den aktiva ingrediensen i Foamstream är värmen från det varma vattnet. Skummet isolerar det varma vattnet och säkerställer att värmen inte går förlorad till atmosfären. Detta säkerställer att värmen täcker växten så länge att den kan döda eller allvarligt skada växten.
Foamstream i arbete med isolerande skumtäcke
Bild från Weedingtech

Vad gör Foamstream så effektivt?

Ju längre en planta hålls i dödzonen (temperaturer över 57 ° C) desto bättre. Genom att tillhandahålla ett isoleringsskikt håller Foamstream värmen från vattnet i dödzonen tillräckligt länge för att tränga igenom bladets vaxartade yttre skikt och färdas ner i stammen och in i rötterna. Detta dödar växten eller skadar den allvarligt. Skummet håller värmen vid plantas rot längre än någon annan alternativ termisk metod. Foamstream är marknadsledande inom ogräsbekämpning runt om i världen med sin miljövänliga metod.

Vad är skummet gjord av?

Den avgörande delen för Foamstream-processens patenterade lösning är dess biologiskt nedbrytbara skum. Skummet är gjort av naturliga vegetabiliska oljor och sockerarter.

Video om Foamstreammetoden

miljövänlig ogräsbekämpning, bekämpning av mossa och alger, rengöring och sanering
Spela videoklipp

Miljövänlig ogräsbekämpning

Foamstream tar död på oönskad vegetation, inklusive ogräs, mossa och alger.  Med stor precision tar hetvatten med skumtäcke död på ogräset. Det behövs endast 1-3 behandlingar årligen och resultaten syns direkt. Titta på videon för att se hur.