Om oss – TrädgårdSmart i Sverige

TrädgårdSmart i Sverige AB

Om TrädgårdSmart

TrädgårdSmart är ett väletablerat företag som är grundat av entreprenören Robert Hammar. Vår ambition är att erbjuda dig våra tjänster på högsta nivå. Vårt engagemang, kunskap och våra erfarenheter gör det möjligt att överträffa våra uppdragsgivares önskemål. Vårt bästa kvitto på ett väl utfört arbete är när våra kunders grannar eller nära och kära kontaktar oss. Det händer ofta och då känner vi oss alltid lite extra stolta. Våra uppdragsgivare är allt ifrån privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och myndigheter.

Vårt intresse för robotgräsklippare och olika trädgårdstjänster ger oss en kreativ och framåtriktad inställning. Vår öppenhet för olika tekniker och nya metoder gör att vårt arbete aldrig blir enformigt eller rutinmässigt, snarare utmanande och roligt. Vi har från att bara installera robotgräsklippare utvecklat verksamheten vidare och tjänster vi erbjuder idag är eftertraktade tjänster som stubbfräsning, ogräsbekämpning och gräsmatterenovering.

För oss är är varje dag och uppdrag unikt. Att få hjälpa våra kunder är till stor belåtenhet för oss och i gengäld ger detta dig som kund ett gott resultat.

Vi tror på god kommunikation och samarbete för att kunna hjälpa dig på bästa sätt med dina önskemål. Du kan alltid vända dig till oss med dina frågor eller tankar. Tillsammans med dig kommer vi fram till de mest praktiska och effektivaste lösningarna där dina önskemål alltid står i fokus.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill hjälp med våra tjänster. Vi garanterar att du kommer att bli nöjd och få det lilla extra som gör skillnad.

Företagsuppgifter

Kontaktuppgifter

Telefon: 010-214 61 50
E-post: [email protected]

Företagsinformation

Företagsnamn: TrädgårdSmart i Sverige AB
Organisationsnummer: 559069-6364
VAT: SE559069636401
Bankgironummer: 5129-0765
Plusgiro: 80 56 06-1
Swish: 1235424049

Fakturaadress

E-faktura:
[email protected]
Pappersfakturor:
TrädgårdSmart i Sverige AB
Box 4
FE-35194
737 21 Fagersta

Postadress

Nergårdsvägen 2, 743 81 Bälinge