Professionell rådgivning av robotgräsklippare

Professionell rådgivning av robotgräsklippare inför köpet

Rådgivning av robotgräsklippare

Vi erbjuder dig fri professionell rådgivning av robotgräsklippare med kostnadsfri tomtbesiktning. Det gör vi hemma hos dig i din trädgård. Vi delar frikostigt med oss av vår kunskap om robotgräsklippare och gräsmattevård. Med vår rådgivning kommer du att få mycket bättre förståelse om vilken robotgräsklippare som passar dig och din trädgård bäst. Gör ditt urval säkert!
Köpa robotgräsklippare - rådgivning av robotgräsklippare
Robert TrädgårdSmart

Experthjälp - inköp av en robotgräsklippare

Kontakta Robert så hjälper han dig med inköpet av en ny robotgräsklippare. Robert betjänar dig med personlig service i Stockholm och Uppsala samt kringliggande orter.

Under högsäsong kan det vara svårt att komma i kontakt med Robert så boka gärna ett möte direkt.

Telefon: 010-214 61 50

E-post: [email protected]

Rådgivning av robotgräsklippare:

Vilken robotgräsklippare ska man köpa?

Vilken robotgräsklippare man ska köpa beror på vilken som passar just din trädgård bäst. Utöver det så bör du även ta hänsyn till hur hushållet ser ut och familjens vanor. Vår erfarenhet är att 4 av 10 kunder som inte har fått personlig rådgivning hemma hos sig har valt fel modell av robotgräsklippare. Mot den bakgrunden är det en god idé att ta hem oss för rådgivning, vilket i slutändan gör att du kommer att göra ett säkert köp.

Det är mycket att tänka på innan ett köp av en ny robotgräsklippare. Med tanke på att det kan bli en rätt stor investering så gäller det att det blir rätt.

Först och främst bör du tänka på hur din tomt ser ut och hur stor den är. En kuperad och komplex tomt med flera klippområden kräver en gräsklippare som hanterar flera klippzoner. I trädgårdar med smala passager, slänter och etager krävs det en modell som tar sig lätt fram i den typen av terräng.

Och hur ska du veta allt det här? Det är här vi kommer in och hjälper dig. Du får en helt kostnadsfri tomtbesiktning. I vår professionella rådgivning av robotgräsklippare får du råd och tips på vad som kommer att fungera bäst för dig, din familj och trädgård. Försäkra dig mot onödiga misstag genom att låta en robotexpert hjälpa dig.

Kostnadsfri tomtbesiktning

Rådgivningen med tomtbesiktning gör vi hemma hos dig i din trädgård. Vår professionella robotexpert hjälper dig med att hitta rätt modell av robotgräsklippare.

Analys av gräsytor inför köp av robotgräsklippare

Vi kommer ut till dig och gör en helt kostnadsfri besiktning av din trädgårds gräsytor. Du får även tips och råd om hur installationen av en robotgräsklippare går till. Våra experter berättar även om din gräsmatta behöver delas in i flera klippzoner och om det finns hinder att ta hänsyn till. Det kan vara att ta bort stubbar och stenar eller att göra så kallade öar av dem. På vägen bjuder vi på vår kunskap om gräsmatteskötsel och hur du kan renovera din gräsmatta.

I bland händer det faktiskt att vi avråder våra kunder till att skaffa sig en robotgräsklippare. Det är sällan det händer men för dig kan det kännas tryggt att du inte spenderar dina pengar i onödan. Vi vill att du gör ett säkert köp av en ny robotgräsklippare. Vill inte du det?

Checklista robotgräsklippare

Tillsammans med dig går vi igenom vår checklista inför köpet av en ny robotgräsklippare. När den är ifylld kommer du ha en bättre förståelse om vilken robotgräsklippare som kommer att passa din trädgård bäst.

Checklistan och vår rådgivning är bara en del av vår konsultation. För att du ska känna dig extra trygg med ditt val av en ny robotgräsklippare så kommer du även att få en demonstration av våra robotgräsklippare. Du får själv se hur fint en robotklippare tar sig fram på just din gräsmatta. 

Robotgräsklippare Stockholm Uppsala Göteborg

Demonstration av robotgräsklippare

TrädgårdSmart är en auktoriserad återförsäljare av Honda Miimo och Solo by AL-KO. Vi säljer enbart premiummodeller av Honda Miimos och solo by AL-KO Robolinho robotgräsklippare.  Premiumkunder får mycket bättre teknisk support och personligare service.

Vi demonstrerar gärna en Honda Miimo eller Robolinho hemma hos dig i din trädgård. Du kommer då att få se hur fantastiskt bra en robotgräsklippare fungerar. Vi förmedlar andra fabrikat om du hellre vill ha det som exempelvis Husqvarna Automower via vår samarbetspartner Skarholmens Trädgårdsmaskiner.

Professionell rådgivning av robotgräsklippare

med tomtbesiktning hemma hos dig!

GRATIS
  • Tomtbesiktning med en checklista till dig
  • Professionell rådgivning av en ny robotgräsklippare
  • Demonstration av robotgräsklippare
  • Kostnadsförslag på robotgräsklippare och installation av densamma

Boka tid för rådgivning av robotgräsklippare

Boka in en tid för professionell rådgivning av robotgräsklippare redan idag. På så sätt kan du vara säker på att du får en tid på en dag som passar dig bäst. Vi kommer sedan att bekräfta din bokning med ett mail och ett sms.