Professionell rådgivning av robotgräsklippare

Robotgräsklippare Robomow ger tid till någonting annat än tråkig gräsklippning

Professionell rådgivning av robotgräsklippare

Rådgivning av robotgräsklippare

Vi erbjuder dig fri professionell rådgivning av robotgräsklippare med kostnadsfri tomtbesiktning. Det gör vi hemma hos dig i din trädgård. Vi delar frikostigt med oss av vår kunskap om robotgräsklippare och gräsmattevård.

Med vår rådgivning kommer du att få mycket bättre förståelse om vilken robotgräsklippare som passar er och din trädgård bäst. Gör ditt urval säkert!

Professionell rådgivning av robotgräsklippare

Rådgivning av robotgräsklippare:

Vilken robotgräsklippare ska man köpa?

Vilken robotgräsklippare man ska köpa är den som passar din trädgård bäst. Utöver det så bör du även ta hänsyn till hur hushållet ser ut och familjens vanor. Vår erfarenhet är att 4 av 10 kunder som inte har fått personlig rådgivning hemma hos sig har valt fel modell av robotgräsklippare.

Det är mycket att tänka på innan ett köp av en ny robotgräsklippare. Med tanke på att det kan bli en rätt stor investering av en ny robotgräsklippare så gäller det att det blir rätt.

Först och främst bör du tänka på hur din tomt ser ut och hur stor den är. En kuperad och komplex tomt med flera klippområden kräver en gräsklippare som hanterar flera klippzoner. I trädgårdar med smala passager, slänter och etager krävs det en modell som tar sig lätt fram i den typen av terräng.

Och hur ska du veta allt det här? Det är här vi kommer in och hjälper dig. Du får en helt kostnadsfri tomtbesiktning. I vår professionella rådgivning av robotgräsklippare får du råd och tips på vad som kommer att fungera bäst för dig, din familj och trädgård. Försäkra dig mot onödiga misstag genom att låta en robotexpert hjälpa dig.

Fri tomtbesiktning

Rådgivningen med tomtbesiktning gör vi hemma hos dig i din trädgård. Vår professionella robotexpert hjälper dig med att hitta rätt modell av robotgräsklippare.

Analys av gräsytor inför köp av robotgräsklippare

Vi kommer ut till dig och gör en helt kostnadsfri besiktning av din trädgårds gräsytor. Du får även tips och råd om hur installationen av en robotgräsklippare går till. Våra experter berättar även om din gräsmatta behöver delas in i flera klippzoner och om det finns hinder att ta hänsyn till. Det kan vara att ta bort stubbar och stenar eller att göra så kallade öar av dem. På vägen bjuder vi på vår kunskap om gräsmatteskötsel och hur du kan renovera din gräsmatta.

I bland händer det faktiskt att vi avråder våra kunder till att skaffa sig en robotgräsklippare. Det är sällan det händer men för dig kan det kännas tryggt att du inte spenderar dina pengar i onödan. Vi vill att du gör ett säkert köp av en ny robotgräsklippare. Vill inte du det?

Checklista robotgräsklippare

Tillsammans med dig går vi igenom vår checklista inför köpet av en ny robotgräsklippare. När den är ifylld kommer du ha en bättre förståelse om vilken robotgräsklippare som kommer att passa er trädgård bäst.

Checklistan och vår rådgivning är bara en del av vår konsultation. För att du ska känna dig extra trygg med ditt val av en ny robotgräsklippare så kommer du även att få en demonstration av våra robotgräsklippare. Du får själv se hur fint en robotklippare tar sig fram på just din gräsmatta. 

Demonstration av Robomow robotgräsklippare

Demonstration av robotgräsklippare

TrädgårdSmart är auktoriserad återförsäljare av Robomow robotgräsklippare. Vi säljer enbart Robomows premiummodeller och robotgräsklipparen solo by AL-KO Robolinho.  Premiumkunder får mycket bättre teknisk support och personligare service.

Vi demonstrerar gärna en Robomow eller Robolinho hemma hos dig i din trädgård. Du kommer då att få se hur fantastiskt bra en robotgräsklippare fungerar. Vi förmedlar andra fabrikat om du hellre vill ha det som exempelvis Husqvarna Automower

Dock kommer du aldrig kunna se vilken typ av fabrikat som har klippt gräsmattan genom att bedöma hur gräset är klippt. Alla fabrikat av robotgräsklippare klipper gräs, med olika resultat. Robomow blev bäst i test i Råd & Rön 2017, 2018, och 2019 blev robotgräsklipparen solo by AL-KO Robolinho bäst i test.

Professionell rådgivning av robotgräsklippare

med tomtbesiktning hemma hos dig!

GRATIS
  • Tomtbesiktning med en checklista till dig
  • Professionell rådgivning av en ny robotgräsklippare
  • Demonstration av Robomow robotgräsklippare
  • Kostnadsförslag på robotgräsklippare och installation av densamma

Boka tid för rådgivning av robotgräsklippare

Boka in en tid för professionell rådgivning av robotgräsklippare redan idag. På så sätt kan du vara säker på att du får en tid på en dag som passar dig bäst. Du väljer bekvämt en dag och tid för rådgivning som passar in i din kalender. Vi kommer sedan att bekräfta din bokning med ett mail och ett sms.

  • Service robotgräsklippare

    Tomtbesiktning inför ditt köp av robotgräsklippare

    Det är mycket att tänka på inför ett köp av en ny robotgräsklippare.Vi kommer ut till dig och gör en kostnadsfri besiktning av din gräsmatta och ger tips och råd om  installationen. Våra experter berättar även om din gräsmatta behöver delas in i flera klippzoner. Det gör att du kan undvika fallgropar och du känna dig trygg med ditt inköp …

Fri tomtbesiktning

Boka en helt kostnadsfri tomtbesiktning för ett prisförslag.

Eller ring till: 

Stockholm/Uppsala – Robert

072-722 37 25

Göteborg – Anders

070-990 91 71

Fri tomtbesiktning

Boka en helt kostnadsfri tomtbesiktning för ett prisförslag.

Eller ring till: 

Stockholm/Uppsala – Robert

072-722 37 25

Göteborg – Anders

070-990 91 71