Robotgräsklippare
Stockholm och Uppsala

Professionell
service

Låt din lokala expert i Stockholm och Uppsala hjälpa dig med robotgräsklipparen.

Det här gör vi för dig...

Våra experter på robotgräsklippare har samlat sina erfarenheter och tankar vilket har resulterat i köpguiden: ”Att tänka på innan köp av robotgräsklippare”.

På sidan kan du läsa om de vanligaste misstagen många nya köpare gör när de köper sin första robotgräsklippare. Läs vår guide för att således undvika köpmissarna!

Rådgivning hemma hos dig

Våra lokala robotexperter i Stockholm och Uppsala hjälper dig med köpet av en ny robotgräsklippare hemma hos dig. Detta leder till att du med all säkerhet får en robotgräsklippare som är helt anpassad till din trädgårds förutsättningar. Av oss får du ett helt kostnadsfritt hembesök och professionell rådgivning av robotgräsklippare, vilket gör att du kan känna dig trygg med köpet.

Vi säljer bara kvalitetsmaskiner från Honda och Solo by AL-KODessa fabrikat är vi återförsäljare för. Med hjälp av vår samarbetspartner Skarholmens Trädgårdsmaskiner kan vi även sälja Husqvarna Automower. Sammantaget gör det att både du och vi undviker strul på grund av undermålig kvalitet.

Installation av robotgräsklippare

Få din installation av robotgräsklipparen gjord av ett proffs, och på så sätt är du snabbt igång med gräsklipparen redan samma dag.

Våra montörer av robotgräsklippare gör årligen tillsammans ett hundratals installationer, vilket gör dem till mycket erfarna installatörer av robotgräsklippare.

Kabelbrott på signalkabeln?

Om robotgräsklipparen indikerar ”Ingen slingsignal” beror det oftast på att det är kabelbrott på slingkabeln.

Våra duktiga och erfarna tekniker hjälper dig med kabelbrottet. Vi söker rätt på kabelbrottet snabbt och enkelt och därmed slipper du ägna åtskilliga timmar åt att hitta brottet själv.

Service och vinterförvaring

Vi hjälper dig med både service och vinterförvaring av din robotgräsklippare. Lämna in din robotgräsklippare till oss för både service och vinterförvaring.

Du har maskinen i tryggt förvar över vintern. Din robotgräsklippare blir också servad och rengjord för att på så sätt ha den redo inför nästa klippsäsong utan ansträngning.

service och vinterförvaring av robotgräsklippare
Förvaring av robotgräsklippare i Stockholm och Uppsala.