TrädgårdSmart på 2020 trädgårdsmässor i Stockholm

TrädgårdSmart är för närvarande inbokad på en trädgårdsmässa i Stockholm 2020. Passa på att träffa TrädgårdSmart och prata robotgräsklippare med oss.

Under våren kommer vi att finnas på plats i Tidabs monter. Tidab är den svenska generalagenten för Robomow robotgräsklippare. TrädgårdSmart är återförsäljare av Robomow robotgräsklippare med huvudkontor i Uppsala.

Trädgårdsmässor 2020 i Stockholm

Under 2020 trädgårdsmässor i Stockholm kan du  träffa TrädgårdSmarts experter på robotgräsklippare. Vi svarar på dina frågor och berättar gärna mer om våra tjänster.

Mässor och datum

Nordiska Trädgårdar 2020

Plats: Stockholmsmässan Älvsjö
Datum: 26-29 mars
Monter:

Fel datum och tid?

Om du inte har någon möjlighet att komma till någon av ovanstående trädgårdsmässor våren 2020 så kan TrädgårdSmarts “mässa” komma hem till dig. Boka in oss för en demonstration av Robomow robotgräsklippare och förutom alla fria råd vi ger dig så besiktigar vi tomten också.

Kategorier: EventNyheter

Robert

Robert är ägare och grundare av TrädgårdSmart i Sverige. Du finner mig och min familj i Bälinge som är en förort till Uppsala. Här bor vi en villa med en trädgård på ca 400 kvm. Vår snälla Robomow robotgräsklippare håller vår gräsmatta dagligen nyklippt.

0 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.