Fri tomtbesiktning

Fri rådgivning av robotgräsklippare

TrädgårdSmart är återförsäljare av Robomow. Vi erbjuder fri rådgivning och tomtbesiktning hemma hos dig i din trädgård. Vår professionella expert hjälper dig även med installationen av robotgräsklipparen.

Vi kommer ut till dig och gör en helt kostnadsfri besiktning av din gräsmatta och ger tips och råd om  installationen. Våra experter berättar även om din gräsmatta behöver delas in i flera klippzoner.

Hemma i din trädgård kan vi sätta upp ett litet klippområde så att du kan se hur enkelt det kan bli med ditt ägande av en Robomow robotgräsklippare.

När vi har mätt upp ytan på gräsområdet kan vi föreslå rätt modell på din robot som skulle passa din gräsmatta.

  • Fri rådgivning
  • Rätt modell
  • Säkert investering

Läs även “Att tänka på inför robotinköpet

BOKA RÅDGIVNING

Installation

Våra professionella experter hjälper dig med installationen. Vi installerar din nya robotgräsklippare snabbt, smidigt och enkelt och redan samma dag kommer du igång med klippningen.

Med vår kabelnedläggare får du ned gränskabeln en bit i marken vilket minskar risken för kabelavbrott.

När gränskabeln är dragen kopplare vi in laddstationen och säkerställer att roboten är rätt installerad och finner sig tillrätta i gräsmattans klippområde.

Givetvis kan du installera din robotgräsklippare helt själv. Vi hjälper dig med råd och tips.

  • När du låter en expert utföra installationen har du också en garanti på rätt utfört arbete


LÄS MER

Installatör av Robomow robotgräsklippare

Vinterförvaring och service

Robotgräsklippare för vinterförvaring

Vi sköter vinterförvaringen, servicen och underhållet av din robot åt dig. Det förlänger livslängden på din robotgräsklippare och du har en klippare redo för nästa säsong.

Vi hämtar upp din Robomow innan vintern och kör ut den inför nästa sommarsäsong.

  • Rengöring
  • Service & reparation
  • Uppdatering
  • Underhållsladdning
  • Förvaring

Om du vill förvara din Robomow själv, rekommenderar vi att du låter oss hjälpa dig med servicen. Det är också viktigt att du förvarar robot i en torr miljö med temperatur över fryspunkten. Smutsiga robotgräsklippare som förvaras i kalla och fuktiga miljöer kommer att få en betydligt kortare livslängd. Det rekommenderas starkt att du också förvarar laddstationen inomhus under vintern.


LÄS MER