Gräsmatterenovering

Våra tjänster

Green Your Lawn med en robotgräsklippare, vi hjälper dig med gräsklipparen. Green Your Garden, hos oss får du även hjälp med de tunga och tuffa arbetsuppgifterna i din trädgård.

green your
lawn

Vad vi kan hjälpa dig med din robotgräsklippare

Professionell
rådgivning

Professionell rådgivning av robotgräsklippare med tomtbesiktning. Det det gör vi hemma hos dig i din trädgård, helt gratis!

Installation av
robotgräsklippare

Professionell installation av robotgräsklippare. Vi använder motordriven kabelläggare och installationsmateriel av högsta kvalitet.

Service och
vinterförvaring

Service av robotgräsklippare med egen mobil serviceverkstad. Lämna in din robotgräsklippare för vinterförvaring.

Felsökning av
kabelbrott

Vi fixar kabelbrott på nolltid! Vi lagar kabelbrottet Vi lagar kabelbrottet eller om så behövs så drar vi om begränsningskabeln.

Jag brukar säga att en robotgräsklippare är lika självklart som att äga en diskmaskin. Vi gör din gräsmatta grönare.
Robert Hammar TrädgårdSmart
Robert Hammar
Ägare & Grundare

green your
garden

Vad vi kan hjälpa dig med din trädgård

Renovering av
gräsmatta

Vi brinner för gräsmattor och gräsvård. Vem har inte drömt om en inbjudande paradgräsmatta på sin tomt? Här berättar vi hur du kan renovera din gräsmatta med vår gräsmatterenovering.

Borttagning av
stubbar

Efter trädfällning blir oftast stubben kvar. Vi rekommenderar att ta bort stubben med stubbfräsning. I annat fall kan stubben bli ett problem i form av skadedjur och svamp.

Trädfällning

En del av trädvård är borttagning av träd och oftast för ökat ljusinsläpp. Vi är utbildade inom trädvård och trädfällning och har motokörkort.

Trädbeskärning
och trädvård

Det finns lika många tekniker i trädbeskärning och trädvård. som det finns utövare. Att beskära ett träd ska vara befogat och bör göras på rätt sätt.

Stenkilning
stenspräckning

I samband med installation av robotgräsklippare kan vi ta bort stenar i gräsmattan. Stenborttagning utför vi med gammal beprövad teknik.

Häckplantering
med jordborr

Vi planterar dina häckar snabbt och enkelt genom att borra hål för häckplantan. Jorden återanvänds och kompletteras med gödselrik planteringsjord.

Är du som jag och vill ha en inbjudande paradgräsmatta, en gräsmatta som gör dina grannar gröna av avund? Vi gör din trägård grönare.
Robert Hammar TrädgårdSmart
Robert Hammar
Ägare & Grundare

Fri tomtbesiktning

Boka en helt kostnadsfri tomtbesiktning för ett prisförslag.

[ameliabooking category=1]