Vinn en robotgräsklippare

Nu kan du enkelt ta hem och vinna en robotgräsklippare utan någon större ansträngning. Hjälp TrädgårdSmart att synas bättre på internet. Alla som köper en dressraka från TrädgårdSmart är med i utlottningen av en helt ny robotgräsklippare till ett värde av 11,290 kr.

Vinstvärde - 11,290 kr

Detta ingår:
- Robotgräsklippare - Basstation - Signalkabel (150 m) - Pegs (200 st)

Köp en dressraka

Alla som har och köper (och har köpt) en dressraka är med i utdragningen av en Robomow RX50u robotgräsklippare till ett värde av 11,290 kr. Dressrakan är ett utmärkt verktyg till att jämna av gräsmattor med.

För att vara med i utdragningen behöver du göra följande:

Vinnaren utannonseras via vårt nyhetsbrev* som leveras via MailChimp. Eventuella vinstskatter bekostas av vinnaren. Så se till att får alla nyhetsbrev från oss.

Tävlingen avslutas 30 juni 2021, och vinnaren utannonseras 19 juli 2021.

*) Se till att du får TrädgårdSmarts nyhetsbrev!

Tävlingsformulär

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Robert

Robert är ägare och grundare av TrädgårdSmart i Sverige. Du finner mig och min familj i Bälinge som är en förort till Uppsala. Här bor vi en villa med en trädgård på ca 400 kvm, och här har vi en robotgräsklippare som sköter gräsklippningen. Gräsmattan gödslas 4 gånger per år och jag försöker stödså den lika ofta med nytt gräs. Det för att ständigt föryngra gräsmattan, och det har lett till en tät och fin gräsmatta fri från ogräs.

Boka ett fritt hembesök

Du bokar snabbt och enkelt en tid i vårt bokningssytem.